23/03/2023

Strešna klima za avtodom

2 min read
Strešna klima za avtodom

Strešna klima za avtodom je pametna rešitev v vročih poletnih dneh, saj vam bo olajšala in polepšala potovanje z vašim avtodomov.

Strešna klima za avtodom se po navadi namesti, tam kjer je strešno okno. Če so vaše želje in zahteve drugačne potem se lahko strešna klima za avtodom namesti drugje na strehi, kjer se izreže luknja, ki bo služila temu namenu.

Strešna klima za avtodom ima veliko različnih in uporabnih funkcij, ki med potovanjem z avtodomom pridejo še kako prav. Upravlja se lahko preko Wi-fija, upravlja se lahko tudi ročno ali daljinsko, ima tiho delovanje, zapiralne izhode zraka, zaščito kompresorja in delovno temperaturo od 2 do 43 stopinj celzija.

Strešna klima za avtodom bo tako vaše vozilo po željah ali ohladila v vročih poletnih dneh ali pa ogrela, če se boste za potovanje odločili pozimi.

Pomembno je, da je strešna klima za avtodom redno pregledana in servisirana, tako kot vozilo. V nasprotnem primeru strešna klima za avtodom nebo delovala pravilno in bo možno zaznavati neprijetne vonjave.

Vsebina

Eberspacher

Eberspacher je podjetje, ki je znano po gonilni mobilni prihodnosti. Z svojo inovativno tehnologijo na področju izpušnih sistemov, klimatskih sistemov in grelnih sistemov prispevajo k boljšemu življenju in bolj čisti naravi.

Eberspacher je podjetje, katero je inovativno in hitro razvijajoče. Nudijo inovativne rešitve za zelo stroge emisijske standarde, poleg tega pa so tudi sami po sebi zelo fleksibilni.  Zaradi svoje razširjenosti skrbijo, da je zastopan celotni trg in skrbijo, da njihova kakovost ne pozna meja.

Eberspacher podjetje bilo ustanovljeno leta 1865 iz strani kleparskega mojstra Jakoba Eberspacherja v kraju Esslingen am Neckar. Podjetje se je prvotno specializiralo za izdelavo  zasteklitvenih streh in kovinskih okvirjev.

Njihovi izdelki so narejeni tako, da izpolnjujejo stroge predpise glede emisijskih predpisov. Za varstvo okolja poskrbijo tudi z predgrelci, kar pomeni dodatno ogrevanje. Tako toplota izmučenega motorja okolju ni več škodljiva.