21/03/2023

Samorazlivni tlaki primerni za prostore s stalnimi mehanskimi udari

2 min read
Samorazlivni tlaki

 

Ste vedeli, da so samorazlivni tlaki izredno vsestranski in s svojimi odlikami ugodijo številnim uporabnikom? Zaradi izjemne kakovosti jih lahko uporabite v najrazličnejših prostorih, še posebno v obremenjenem industrijskem okolju. Običajno so sestavljeni iz dveh ali treh plasti epoksidne smole in polnil. Z ustreznim razmerjem teh sestavin je možno doseči primerno viskoznost za učinkovito izdelavo tlaka. Če iščete vrhunsko zaščito podlage z dolgo življenjsko dobo, potem so samorazlivni tlaki idealni, investicije pa sigurno ne boste obžalovali.

 

Nekateri pravijo, da ima vsaka kvalitetna stvar tudi svojo ceno. To velja tudi za samorazlivne tlake, saj imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Glede na to, da je izvedba hitra in enostavna, boste nekaj prihranka zagotovo imeli. Samorazlivni tlaki so odporni na praske in odrgnine, dobro prenašajo temperaturne obremenitve in kemična sredstva, zato so kot nalašč za uporabo v prostorih s stalnimi mehanskimi udari in kemičnimi grožnjami.

 

Za informacije o stroških epoksi vtipkajte epoksi tlaki cena

 

Če potrebujete epoksi tlak, pa ne veste katerega izbrati, je najbolje, da se odpeljete do najbližje poslovalnice, kjer vam bodo glede na vaše potrebe zagotovo ustrezno svetovali in vašim zahtevam tudi prilagodili ceno. Če si želite dobro zaščititi svoja tla, a ne pričakujete večjih obremenitev, potem bi bil za vas dovolj epoksi premaz. Epoksi tlaki cena je iskalna beseda, s katero boste našli informacijo, da je premaz enostaven in cenovno ugoden.

 

Priljubljena izbira za zaščito večjih industrijskih površin je samorazlivni epoksi tlak. Tudi ta je dokaj enostaven za izdelavo, zato tudi cena ne bo pretirano visoka. Po potrebi vam proizvajalci lahko izdelajo epoksi tlak po meri v več plasteh in dodajo nekatera polnila in trdilce, če pa imate v prostoru vnetljive materiale in eksplozivna sredstva, potem je antistatičen tlak zagotovo najboljša izbira. Za natančnejše cene na spletu vtipkajte epoksi tlaki cena in dobili boste vse informacije o stroških.