21/03/2023

Pikado različnih vrst 

2 min read
pikado

Vsi tisti, ki se zelo dobro spoznate na pikado, veste, da pri samih pikado tarčah razlikujemo tri vrste. To so tarča iz plute oziroma sisala za klasični pikado, elektronske navadne tarče in elektronske bullshooter tarče. 

Tarča iz plute oziroma sisala za klasični pikado je najstarejša oblika pikada, ki sega zelo daleč nazaj v preteklost. Takšna oblika pikada je zlasti priljubljena na severu Evrope, na primer v Anglijo, na Irskem, Škotskem. Od tu pikado tudi izvira. 

Pri tarčah iz plute je treba same rezultate ročno seštevati, kar je morda za marsikoga med vami prav poseben čar oziroma izziv. Vsi tisti, ki imate raje sodobnejše naprave, pa vam priporočamo, da se odločite za nakup elektronske različice pikada, kjer vam točk ne bo treba zapisovati na roke, temveč se bodo seštevale kar samoumevno. 

Sicer pa vam je pikado v vseh možnih različicah na voljo za nakup tudi v spletni prodajalni, kjer ga boste kupili po najugodnejši ceni. 

Strelni daljnogledi po cenovno dostopni ceni 

Strelni daljnogledi se delijo na številne podkategorije, med katerimi so pogosto v ospredju lovski. Lovski strelni daljnogledi so zasnovani tako, da odlično delujejo tudi v najbolj neugodnih razmerah. 

Sicer pa si profesionalne daljnoglede po nižji ceni lahko kupujete v zelo priljubljeni spletni trgovini, kjer vam je na voljo še vsa preostala lovska oprema. Med drugim vam je na voljo tudi strelno orožje, profesionalne svetilke. Na istem mestu si lahko prav tako kupite vso opremo za kampiranje in ne nazadnje še pikado. 

Spletno nakupovanje profesionalne opreme in opreme za svoje hobije se vam še toliko bolj splača, ker izdelki niso samo nastali pod okriljem vrhunskih proizvajalcev, temveč so cenovno zelo dostopni. Na ta način si boste privarčevali kar nekaj denarja, naprave pa vam bodo odlično služile vrsto let, ne glede na to, ali jih boste uporabljali za svoj najljubši konjiček ali za profesionalno delo.