21/03/2023

Motorne žage STIHL so prava izbira za različno uporabo

2 min read
Motorne žage STIHL

Proizvajalec motornih žag STIHL je razvil različne modele kvalitetnih motornih žag. Motorne žage STIHL so prilagojene različnim interesnim skupinam, glede na njihove potrebe. Tako lahko ločimo različne skupine motornih žag STIHL, ki so namenjene posamezni interesni skupini. Vsaka skupina motornih žag v sebi združuje podobne lastnosti in karakteristike.

Motorne žage STIHL za zasebne uporabnike so tako namenjen občasni uporabi doma ali v okolici doma, na primer za spravilo drv. Motorne žage namenjene kmetijstvu in vrtnarstvu so namenjene že dnevni uporabi in so bolj prilagojene vrtnarskim opravilom. Za profesionalne uporabnike so posebej zasnovane motorne žage STIHL za gozdno gospodarstvo. Poznamo pa tudi specialne motorne žage STIHL, ki so namenjen reševalnim akcijam, natančni obdelavi lesa in carving žage. Le te uporabljajo na primer gasilci, obdelovalci lesa ali lesarji. Motorne žage STIHL so lahko akumulatorske ali električne, ki so bolj namenjene obrtnikom in nezahtevnim priložnostnim uporabnikom.

Husqvarna TC 38 je vrtni traktor, ki je idealen za manjše površine

Naj košnja trave postane vaše najbolj priljubljeno opravilo! Razmislite o nakupu vrtnega traktorja, ki vam bo olajšal košnjo. Vrtni traktor Husqvarna TC 38 bo zagotovo zadovoljil vse vaše potrebe in zahteve, saj v sebi združuje vse pozitivne lastnosti kvalitetnih in učinkovitih vrtnih traktorjev.

Vrtni traktor Husqvarna TC 38 je idealen za manjše površine, saj je zalo okreten. Traktorja bodo veseli vsi lastniki hiš z manjšimi in srednje velikimi vrtovi. Ima nekoliko večjo košaro za pobiranje, kar nam omogoča, da nam košare ni potrebno pogosto praznit. Indikator stanja akumulatorja vas bo opozoril, da vrtni traktor pravočasno napolnite.

Pred nakupom vrtnega traktorja Husqvarna TC 38 pobrskajte po spletu. V akcijski ponudbi lahko kupite traktor tudi od 5 do 20 % ceneje, nekateri ponudniki pa vam poleg tega ponujajo tudi brezplačno dostavo. Vsekakor gre za velik finančni zalogaj, zato je dobro pred nakupom temeljito pregledati ponudbo.