23/03/2023

Mezoterapija je neinvazivna metoda

2 min read
nega telesa

Mezoterapija je neinvazivna metoda ali način odprave celulita, maščobnih oblog, gub ter izboljšanje regeneracije kože. Poleg tega mezoterapija poskrbi za čvrsto tkivo oziroma učvrstitev tkiva. Koža je napeta, oseba se počuti bolje ter lahko bolj samozavestno izbira svojo garderobo.

Najsodobnejša terapija s katero se dosega globinske rezultate

Mezoterapija že po nekaj postopkih kaže rezultate kot ozdravljenje celulita, lokalizirano zmanjšanje maščobnih oblog, učvrščevanje bokov, rok, prsi, zadnjice, izboljšanje in regeneracija strij in brazgotin ter odpravljanje gub. Za vse naštete težave obstajajo tudi druge metode, vendar ima mezoterapija prednost v manjši invazivnosti ter naravnem pristopu. Mezoterapija vpliva na globlji sloj kože ter na samo membrano celice. S pomočjo električnih impulzov omogoča prepustnost celične membrane. Zato mezoterapija učinkovito prodre skozi kožo ter vnaša aktivne učinkovite. Mezoterapija s pomočjo električnih impulzov poskrbi tudi za izboljšan tonus kože in tonus mišic. S tem je koža lepša, prijetnejša na dotik ter privlačnejša. Učinkovitost terapije se kaže preko odpravljanja več kožnih nepravilnosti hkrati ter kot alternativna terapiji z uporabo igel. Pri izbiri izvajalca je koristno pridobiti čim več informacij ter izkoristit razne ugodnosti.
Primer ugodnosti so posveti, ki jih nudijo nekateri izvajalci brezplačno, naprimer Linea Snella. V mnogih primeri je naročanje enostavno preko spletne strani izvajalca. Na spletni strani so prijave za brezplačen nasvet dobro označene, sami obrazci pa enostavni za izpolnjevanje. V prijavnico je potrebno vpisati ime, priimek, elektronsko pošto in kontaktni telefon. Prav tako je priporočljivo določiti termin ter lokacijo brezplačnega posveta. Po izpolnjenem obrazcu je potrebno zgolj aktivirati pošiljanje. Dodatna možnost pred pošiljanjem je izbira obveščanja o najnovejših akcijah in dogodkih. S tem smo vedno pravočasno obveščeni o novostih, dogodkih, ugodnostih in drugih pogosto koristnih spremembah. Brez obveščenosti lahko marsikatero ugodnost, dogodek ali novost prezremo in zamudimo. Mezoterapija je lahko ena od možnosti, pri posvetu lahko izberemo tudi katero koli drugo storitev ali izpostavimo poljubno nepravilnost kože.

More Stories