21/03/2023

Maskirne hlače v različnih izvedbah

2 min read
Maskirne hlače ženske

Maskirne hlače ženske

Vojaške hlače s kamuflažnim vzorcem so nadvse priljubljene tudi za splošno vsakdanjo rabo. Gotovo jih hitro opazimo že pri sprehodu po mestu, še boljo pa so seveda v uporabi med ljubitelji aktivnega preživljanja prostega časa v naravi. Običajno gre za hlače, obarvane s klasičnimi vojaškimi barvami in poslikane s prepoznavnim kamuflažnim vzorcem, a na voljo je še cela vrsta drugih različic. Na voljo so na primer maskirne hlače ženske izvedbe, pa tudi mnoge vojaške hlače, ki nimajo prepoznavnega kamuflažnega vzorca.

Ponudba za ženske

Včasih je težko ločiti, ali so maskirne hlače ženske ali moške, seveda pa so na voljo tudi unisex modeli. Vsekakor pa je moč v ponudbi dobro založenega army shopa najti tudi kar nekaj izdelkov, ki so namenjeni izključno ženskam. Tudi med vojaškimi oblačili je namreč prisoten poseben ženski kroj, ki bo kot nalašč za predstavnice nežnejšega spola.

Tudi v tem segmentu so najbolj priljubljene maskirne hlače s kamuflažnim vzorcem, so pa te na voljo v različnih barvah in seveda z različnimi vzorci. Od klasičnih kamuflažnih hlač do takšnih, ki namenoma vključujejo tudi zelo vpadljive barve. Poleg tega so tako za ženske kot za moške na voljo tudi vojaške hlače brez kamuflažnega vzorca. Te so običajno nevtralno obarvane v eni barvi, tako da jih lahko uporabljamo v praktično vsaki situaciji, kljub temu, da gre vseeno za dokaj prepoznavno vojaško opremo.

Maskirne hlače ženske izvedbe so na voljo tudi v nekaterih bolj sproščenih različicah, ki so namenjene za splošno vsakodnevno uporabo. Spet gre za nevtralno obarvane in oblikovane hlače, ki pa se ponašajo z vsemi odlikami vojaških oblačil. Takšne maskirne hlače so kot nalašč za vse, ki cenijo kakovost in vzdržljivost vojaških hlač, predvsem pa so pisane na kožo ljubiteljicam aktivnosti v naravi. So namreč izdelane iz kakovostne ripstop tkanine in s kvalitetnimi šivi, poleg tega imajo ojačane dele in mnoge žepe.