23/03/2023

Lasersko rezanje je izjemno natančen proces

2 min read
Lasersko rezanje.

Lasersko rezanje je znano kot izjemno natančno, ravno zato je tudi zelo priljubljeno pri vseh, ki obdelujejo kovino ter iz nje izdelujejo različne izdelke. Priljubljeno je predvsem zato, ker si z laserjem privoščimo rezanje tudi zelo kompleksnih in zahtevnih oblik. Tega nam ne more zagotoviti nobena druga naprava. Poleg tega pa za ne potrebujemo ostalih orodij ali pripomočkov.

Lasersko rezanje je seveda omejena na točno določeno debelino kovine. Debelina je odvisna od materiala, ki je različno trd in zato različno zahteven. Kadar režemo aluminij, ne smemo preseči 30 milimetrov, medtem ko imamo lahko pri inoxu le 25 milimetrov debeline. Najtanjše morajo biti železne plošče, ki lahko merijo le 20 milimetrov.

Lasersko rezanje nam omogoča hitre dobavne roke in izredno dobro koriščenje materiala, ki je na voljo. Torej imamo na koncu rezanja zelo malo odpadnega materiala, kar je velika prednost. Vsi zaposleni, ki se ukvarjajo z laserskim razrezom, bodo strankam na voljo za kakršnokoli tehnično pomoč in svetovanje.

Elektro omara v različnih merah

Elektro omara je narejena v različnih merah, tako da lahko vsakdo najde takšno, ki je primerna zanj. Navadno so narejene iz plastike ali iz kovine. Tiste, ki so večje in tudi zmogljivejše, so navadno izdelane iz kovine. V elektro omaro vgradimo varovalke za celotno hišo ali stanovanje.

Elektro omara mora imeti pri nakupu tudi certifikat ustreznosti, ki potrjuje ustreznost nove elektro omare. Elektro omara je navadno sive ali bele barve. Ko se odločamo za nakup, lahko izbiramo med vgradnimi ali samostojni mi elektro omarami.

Elektro omara mora biti postavljena na varno, suho mesto, ki ne bo zlahka dostopno otrokom. Tako nas ne bo po nepotrebnem skrbelo ali so našo otroci varni med igro ali ne. Pritrdimo jo na raven in visok zid, ki je vsaj delno pokrit in varen pred dežjem.