23/03/2023

Kavč po meri 

2 min read
kavč

Recimo, da vam je v salonu s pohištvom v oči padel izjemno simpatičen kavč. Ko pa ste si ga ogledali pobliže, ste vedeli, da je kavč za prostor, kamor bi ga vi želeli postaviti, prevelik ali premajhen. Tudi sama izbira materiala vam ni preveč všeč. Kaj storiti v takšnem primeru, kljub temu da vam je kavč na prvi pogled nenormalno všeč?

Možnosti je več. Ena je ta, da nadaljujete z nakupovanjem v salonu in preiščete še vse druge salone v vaši neposredni bližini doma ali delovnega mesta. Po drugi strani pa se na ogled sanjskega kavča lahko odpravite kar s pomočjo spleta. Na njem imajo številni saloni svoje strani oziroma spletne galerije, kjer si boste pohištvo lahko od bliže pogledali. 

Ne nazadnje pa se lahko odločite za kavč po meri. To pomeni, da boste pri priznanem proizvajalcu pohištva naročili kavč, ki bo narejen točno po vaših željah, potrebah in zmožnostih. Tudi dobrega proizvajalca za pohištvo lahko najhitreje najdete kar po spletu. 

Kotne sedežne garniture za sedenje in počivanje 

Kotne sedežne garniture so zlasti dobrodošle v manjših dnevnih prostorih, kjer je pomemben prav vsak kos prostora. Če boste v manjši prostor postavili velik kos pohištva, ga bo ta dobesedno pojedel in ne bo vam ostalo kaj dosti prostora še za druge kose, poleg tega pa se boste v prostoru počutili vse prej kot udobno in prijetno. 

Kotne sedežne garniture ne zavzamejo prav veliko prostora. Na videz vam prostor še povečajo. Pri izbira take vrste pohištva pa je najpomembneje, da vam pomaga kakšen izkušeni prodajalec ali celo proizvajalec pohištva. Ta vas bo zagotovo opozoril, da na trgu obstajata vsaj dve glavni vrsti kotne sedežne garniture. 

Ena vrste kotne sedežne garniture je namenjena zlasti za sedenje, druga vrsta pa je zasnovana tako, da ima vključen še počivalnik. Če bo sedežna v vašem prostoru postavljena nasproti televizije, je morda kotna sedežna s počivalnikom boljša izbira za vas.