23/03/2023

Husqvarna za tiste, ki želijo pokukati v prihodnost

2 min read
Husqvarna za tiste, ki želijo pokukati v prihodnost

Na področju delovne opreme se držimo preverjenih rešitev, ki zagotavljajo varno, zanesljivo in uspešno delo. A hkrati stalno iščemo tudi inovacije, ki bi nam omogočile še nekaj več prednosti na teh in drugih področjih. Odlično med temi zahtevami krmari Husqvarna, ki je postala sinonim za inovativno opremo, ki bo v prihodnosti bržkone postala standard. To švedskemu proizvajalcu uspeva na različnih področjih, predvsem med motornimi žagami in električnimi kosilnicami.

Motorne žage Husqvarna

Husqvarna že zdaj izstopa z vrhunskimi modeli motornih žag. To je recimo Husqvarna 562 XP, ki ima vgrajene nekatere prepoznavne tehnologije tega proizvajalca. Gre sicer za dokaj vsestransko motorno žago, ki jo radi uporabljajo tako profesionalci kot manj zahtevni domači uporabniki. Najbolj pa se Husqvarna 562 XP izkaže v rokah tistih, ki nameravajo svoje orodje redno uporabljati v vseh mogočih razmerah. Ravno v takšni situaciji se namreč izkažejo vgrajene inovacije, ki zagotavljajo tiho in čisto delovanje, udobno delo in predvsem popolno zanesljivost in varnost pri delu. Poleg tega ima Husqvarna 562 XP zmogljiv in varčen motor, ki ima nižjo porabo in manj izpuhov – to pomeni bolj ekonomično, pa tudi bolj prijetno delo.

Vrtne kosilnice Husqvarna

Ta znamka izstopa tudi s svojimi vrtnimi kosilnicami, predvsem z robotskimi modeli, ki so res kot iz prihodnosti. To je recimo Husqvarna Automower 315 X, ki se uvršča med vsestranske modele, a seveda zadosti tudi višjim zahtevam različnih uporabnikov. Husqvarna Automower 315 X je sicer le ena opcija v širši ponudbi robotskih kosilnic tega proizvajalca. Vsak model cilja na določen segment spektra zahtevnih uporabnikov, razlikujejo pa se v ceni in funkcionalnostih. V vsakem primeru pa lahko pričakujemo odlično avtonomno delovanje. Husqvarna Automower 315 X združuje mnoge odlike teh kosilnic in že omogoča učinkovito košnjo večjih vrtov in zahtevnejših terenov, predvsem pa se izkaže z odlično navigacijo.