21/03/2023

Hitro ter ugodno popravilo stekla na telefonu 

2 min read
popravilo stekla na telefonu

Popravilo stekla na telefonu je hitro nujno potrebno. Saj pametni telefoni imajo eno slabo lastnost. Lastniku lahko pade na tla, pri tem se razbije zaslon mobilnega aparata. 

Menjava in popravilo stekla na telefonu ni poceni in ravno tako ni enostavno. Cena se razlikuje od različnih servisov. 

Nekateri pa ne pazijo na svoj mobilni aparat, pa se ravno tako ne poškodujejo. 

Če želite ohraniti garancijo, morate zamenjati steklo pri pooblaščenem serviserju.

Cene popravila zaslona za pametne telefone se razlikujejo precej med seboj. Dobro je, da pred menjavo preverite različne ponudnike in uporabnik izbere tistega, ki ima najboljšo ceno za vas mobilni aparat. 

Uporabnik mora preveriti, če mu je zaslon počil. Uporabnik naj ga pogleda, če ga lahko se vedno upravlja s prsti. Če mobilni aparat prepozna dotik, ni vse izgubljeno, saj je poškodovano samo steklo, ki prekriva LCD zaslon. Popravilo ne bo preveč zapleteno in ne bo predrago. In ne pride v poštev pri vseh telefonih. Nekaterim telefonskim aparatom pa sploh ni mogoče zamenjati stekla.

Samsung servis Ljubljana za uporabnike je prvi in sodobni in vsestranski Samsung center za uporabnike, ki uporabnikom nudi celotne prodajne in po prodajne storitve in svetovanje. Vse to združuje sodobnost, inovativnost in edinstvenost. 

Samsung servis Ljubljana ima profesionalno svetovalno osebje. Uporabniku servis nudi tudi popravilo mobilnega aparata v eni uri. Lahko vam tudi ponudi nadomesten mobilni aparat.

Samsung center Ljubljana uporabniku nudi, da na enem mestu pobliže spozna in preizkusijo najnovejše Samsung naprave. Poleg Samsung pametnih mobilnih aparatov in tabličnih računalnikov so v centru na voljo tudi najnovejši Samsung televizorji, naprave za digitalno oglaševanje, dodatki za Samsung mobilne pametne telefone in Samsung nosljive naprave. Samsung nosljive naprave so pametne ure, športne zapestnice in drugo. 

Samsung servis Ljubljana žanje samo pohvale in lepe besede po spletnih straneh in forumih. Je uradni servis za Samsung mobilne aparate in druge Samsung izdelke v Sloveniji.