23/03/2023

Google oglaševanje je najhitrejša pot do kupcev

2 min read

Prodajanje izdelkov ali storitev je v novem tisočletju postalo tako zelo zahtevno, kot ni bilo še nikoli. Kupci so postali zelo zahtevni, treba jim je vse prinesti skoraj da na domačo sedežno in to s praktično nič dela. Zato danes nujno potrebujemo spletno stran, kjer si lahko ljudje vse preberejo ali pa celo tudi opravijo nakup oz. naročilo storitev. Zato je začetek poslovne poti zelo zahteven, predvsem pa povezan s stroški. Že sama izdelava spletne strani nekaj stane, če pa želimo, da se bo le – ta začela takoj pojavljati med prvimi zadetki v iskalniku, pa je Google oglaševanje kot ga ponuja Dominatus tukaj Google oglaševanje najhitrejša in najbolj zanesljiva pot.

Google oglaševanje prinese rezultate takoj

Možnosti za prepoznavnost spletne trgovine je kar nekaj, vendar pa so vse razen ene povezane z dolgim časom, da se pokažejo prvi rezultati. Zato je vsaj za začetek Google oglaševanje najbolj smiselno izbrati, saj se že sama kampanja lahko odpre hitro, potem je treba narediti še nekaj stvari, vse skupaj pa boste porabili nekje okoli enega tedna, da bo delovalo optimalno. To torej pomeni, da boste imeli prve obiskovalce na novi domeni že v roku enega tedna , ko bo spletna stran javno dosegljiva. Seveda je priporočljivo potem Google oglaševanje postopno še nadgrajevati, se pravi display, pa remarketing, pa dinamično Google oglaševanje in pa Youtube Google oglaševanje, hkrati pa že na samem začetku dodati še optimizacijo spletne strani.

Optimizacija in Google oglaševanje

Vsekakor je od vsega še najbolj smiselno to, da z optimizacijo začnete takoj, ko je spletna stran javno objavljena, vendar bo trajalo po vsej verjetnosti kar nekaj mesecev, da se pokažejo prvi rezultati, kar pa je na začetku poslovanja povsem nesprejemljivo. Zato če se takoj začne Google oglaševanje in optimizacija, boste imeli zagotovo ves čas dovolj dela.