21/03/2023

Drsna steklena vrata za več svetlobe v prostoru 

2 min read
drsna steklena vrata

Moderni dom, naj si bo to hiša ali stanovanje, temelji na svetlih prostorih. S panoramskimi stenami boste v prostor spustili tudi toploto, ne samo svetlobe. V bivalnih prostorih boste imeli neposredno preletanje notranjosti z zunanjostjo. Nagibno drsna in dvižno drsna vrata vam lahko omogočijo večjo prehodnost, dala vam bo občutek zračnosti in povezanosti z okolico.

Tudi drsna steklena vrata morajo biti v koraku s časom. Eleganca, moderen dizajn in ne nazadnje funkcionalna in dovršena rešitev jim ne sme biti tuja. Drsna steklena vrata vam nudijo velike izhodne površine, ter enostavno in tekoče upravljanje. Istočasno pa prihranite notranji prostor. Ne smemo pa pozabiti na odlične izolacijske vrednosti.

Steklo je najpomembnejši okenski element. Le ta zajema do 100% površine drsnih steklenih vrat in tako vpliva na lastnosti vrat. Steklo določa toplotno in zvočno izolativnost in stopnjo protivlomne zaščite.

Pametna vrata delajo namesto vas in vi lahko počivate

Zagotovo ste morali kdaj vstati sredi zanimive televizijske oddaje, da ste odprli vrata hišnemu ljubljenčku, iz kakršnega koli razloga. Mogoče celo družinskemu članu ob prihodu iz trgovine. Pametna vrata vam prihranijo ta opravek.

Mnoga gospodinjstva imajo mini robotski sesalec, ki naj bi ko vas ni doma posesal celotno stanovanje. Ne malo krat pa se zgodi, da se mu vrata zaprejo. Ko pridete domov, odkrijete, da je obtičal v prvem prostoru. Pametna vrata omogočijo vašemu sesalniku svobodno gibanje in nemoteno čiščenje stanovanja. Ob prihodu domov ne boste razočarani, saj boste vedno prišli v čisto stanovanje.

Pametna vrata lahko postavite kamor koli to vam omogoča odsotnost vseh sumov. Lahko se zahvalimo inovativnemu sistemu varovanja in ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. V primeru, da vam zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti v prostoru. Mehanizem pametnih vrat se v tem primeru samodejno sprosti in vrata ročno odprete brez težav.