21/03/2023

Cena cateringa na osebo je odvisna tudi od količine in vrste hrane  

2 min read
cena cateringa na osebo

Cena cateringa na osebo je pogost podatek, ki ga zlasti po spletu iščejo osebe, ki so se odločile za priljubljeno gostinsko storitev katering. To je posebna oblika postrežbe z izbrano hrano in pijačo, po želji naročnika pa je lahko vključeno še marsikaj drugega, na primer glasba, dekorativno opremljanje prostora, kjer se bo odvijal dogodek. 

Cena cateringa na osebo je odvisna od številnih dejavnikov. V prvi vrsti boste pri spletnem brskanju med številnimi ponudniki lahko opazili tudi večji cenovni razpon. Cena je odvisna tudi od vrste hrane, ki jo boste naročili, in ne nazadnje tudi od pijače. 

Cena cateringa na osebo je odvisna tudi od same količine hrane oziroma od tega, ali se boste odločili samo za glavno jed ali tudi za predjed in ne nazadnje še za sladico. 

Cena cateringa na osebo je odvisna tudi od priložnosti oziroma od dogodka, na katerem svoje goste želite postreči na poseben oziroma na bolj moderen način. 

Cena cateringa na osebo je konec koncev odvisna tudi od tega, ali vam bo ponudnik storitve priskrbel še samo lokacijo, na kateri se bo vse odvijalo. 

Dejavnikov za določitev cene je torej zelo veliko. Najbolje bo, da dobro raziščete čim več ponudbe. Ko se boste odločili za vsaj tri finalne gostince, ki vam katering ponujajo, je najbolje, da z njimi vstopite v kontakt. Na srečanju se pogovorite o vseh možnostih, ki vam jih ponuja. Ne pozabite ga povprašati, ali je možno tudi naročilo hrane za otroke, za vegane ali vegetarijance pa tudi, na primer, za nosečnice. 

Večina gostincev, ki ponujajo storitev catering, bo upoštevala prav vse vaše želje, potrebe in ne nazadnje tudi zmožnosti. Sicer vas bodo posebne želje stale nekaj evrov več, a se vam bo storitev kljub temu še vedno zelo izplačala, ne glede na to, za katero priložnost si boste katering izbrali.