23/03/2023

Bet at home bonus pomeni korak dlje

2 min read

Najboljša stavnica in ena od največjih stavnic med evropskimi stavnicami, ki se ukvarjajo s športnimi stavnicami, Bet at home, dostop do katere je iz portala Top kladionica, se lahko pohvali s štirimi milijoni uporabnikov, ki so registrirani uporabniki. Stavnica Bet at home zaposluje skupino dvesto petdesetih ljudi, ki skrbijo za spletno stavnico, da vse stave potekajo gladko, nemoteno, popolno. Da je stavnica uspešna pa poleg štirih milijonov registriranih uporabnikov dokazuje še dejstvo, da je njena spletna stran na voljo v petnajstih evropskih jezikih. Igralcem, ki se registrirajo prvič ima v zalogi stavnica Bet at home bonus, ki ga ti dobijo, ko vplačajo določen znesek.

Bet at home bonus tudi brez vplačila

Tak bonus vam je dosegljiv na portalu Top kladionica tudi, če uporabnik, ki se je prvič registriral, ni izpolnil pogoja, da mora nakazati določeno višino zneska na svoj račun v spletni stavnici. V višini petih evrov športna stavnica na spletu Bet at home bonus podari, če začetnik ne nakaže denarja na svoj stavni račun. Že s tem bonusom lahko začetnik stavi na več kot petinsedemdeset različnih športnih aktivnosti. Od športne stavnice Bet at home bonus dobljen se lahko porabi za več kot triindvajset tisoč različnih stav. Uporabniki športne stavnice se lahko preizkusije še v izjemno priljubljeni igri poker, lahko obišče spletni casino ter spozna entuziaste stav s skupnimi značilnostmi.

Bet at home bonus in odlične kvote

Poleg tega, da je mogoče dobiti od Bet at home bonus v višini do sto evrov, nudi stavnica Bet at home tako dobre kvote, da so te primerljive z najboljšimi, kar spet pove uporabniku, da je ta spletna stavnica res odlična izbira. Stavnica Bet at home omogoča uporabnikom, da stavijo ne le na znane ekipe in športne lige, ampak tudi na takšne, ki jih druge stavnice ne ponujajo, saj so manj znane. Tukaj stavnica naredi še en korak dlje od drugih. Poleg bonusa ponuja še stave, ki jih v drugih spletnih športnih stavnicah ni. Spletna stran stavnice Bet at home je narejena tako, da je pregledna, tako da se lahko vsak uporabnik znajde in jo uporablja z lahkoto in spremlja kvote pri več tekmah hkrati.