23/03/2023

BCS kosilnica je asociacija za vrhunske kosilnice 

2 min read
BCS kosilnica

BCS je kratica italijanskega podjetja. Podjetje nosi imena treh italijanskih izumiteljev. Ti italijanski izumitelji so Bonetti, Castoldi in Speroni. Le ti so hoteli poenostaviti delo kmetov, ki so do tedaj vsa kmečka dela opravljali ročno. 

BCS kosilnica je drugo ime za kvaliteto, profesionalnost in tradicija. Podjetje BCS in BCS kosilnica sta postala sinonim za kmetijsko uporabo. Visoko kvalitetna in robustna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo in zanesljivost pri širokem naboru uporabe.

Podjetje BCS vam tudi ponuja možnost izdelave svojega kmetijskega stroja; naj si bo to BCS kosilnica ali karkoli drugega.

Navodila, ki vam pomagajo pri sestavi kmetijskega stroja. 

  1. Najprej izberite osnovni stroj, se pravi upravljalne ročke in motor, brez koles in brez priključkov.
  2. Izberite kolesa.
  3. Izberite priključke, pri nekaterih priključkih je potrebna dodatna oprema. Recimo greben in pogon grebena.

BCS kosilnica ima mnogo dodatnih priključkov. Lahko se jih dokupi. Ti dodatki so različna kolesa, greben, spojka, adapter BCS, pogon za greben, snežna deska in podobno.

BCS kosilnica je nepogrešljiv stroj vsakega skrbnega skrbnika trave. BCS kosilnica je primerna tako za manjše ali večje travnate površine. Manjše kosilnice imajo manjšo zmogljivost in porabo. Večja kot je zelenica, večjo vrtno kosilnico potrebujemo za košnjo. 

Nakup vrhunske kosilnice BCS vam je na voljo v vseh bolje založenih specializiranih prodajalnah s kmetijsko mehanizacijo. Sicer pa si po dostopnejši ceni BCS kosilnico in druge naprave lahko naročite tudi v spletni prodajalni dobrega ponudnika. 

BCS kosilnica vam bo zagotovo odlično služila zelo dolgo časa. A njena življenjska doba bo še bistveno daljša, če jo boste dosledno čistili in dobro vzdrževali ter shranjevali na primernih mestih. Kosilnica priznanega italijanskega proizvajalca je tudi ergonomsko zasnovana, zato se boste z njo še bolje rokovali. 

Sicer pa si v spletni prodajalni z BCS in drugimi izdelki lahko ogledate še vrhunske vrtne traktorje.