Teambuilding – odlična priložnost tudi za vaše zaposlene

Teambuilding – odlična priložnost tudi za vaše zaposlene

Se vam zdi, da vaši zaposleni niso dovolj povezani med seboj in da v delovnih prostorih ni čutiti posebnega veselja? Če je tako, boste morali čim prej ukrepati, če želite, da bo vaše podjetje imelo zadosten uspeh, ki pa je v veliki meri odvisen prav od zadovoljstva ter povezanosti zaposlenih. 

Teambuilding je ena od najboljših rešitev v tem hipu. Kaj to pomeni po domače? To pomeni, da boste s svojimi zaposlenimi za določen čas zapustili delovno mesto in se z njimi odpravili nekam, kjer jim boste ponudili nekaj drugačnega, a še vedno se bo vsaj malo navezovalo na vaše delo. 

Če delo v vašem podjetju ne dopušča, da bi ga prekinili za nekaj dni, je najbolje, da teambuilding izvedete zvečer in svoje zaposlene odpeljete na dobro večerjo v znano restavracijo. Ob dobri hrani, pijači ter glasbi se lahko pogovorite o svojem do sedanjem delu in tudi o delu za naprej. 

Escape room za otroke  – poskrbite, da bo praznovanje rojstnega dne nepozabno

Če je vaš otrok vse do sedaj vse svoje rojstne zabave praznoval doma, je čas, da ga presenetite z nečim novim. Odlična izbira je, na primer, escape room za otroke, ki ga pri nas organizirajo številna podjetja. 

Escape room za otroke najmlajšim ne ponuja samo ogromno mero zabave, temveč je to tudi poučna storitev, kjer se bodo vaši mali junaki soočali s povsem novim znanjem in morda z drugačnimi svetovi, kot so jih bili vajeni do sedaj. 

Medtem ko se bodo vaši otroci noro dobro imeli v escape room, bi lahko s svojimi prijatelji večerjate neposredno v njihovi bližini. Ko bodo malčki končali z raziskovanjem zanimivih svetov, pa jih lahko povabite za svojo mizo na velik kos torte. Otroci vam bodo za tako doživetje neizmerno hvaležni in ga bodo seveda želeli ponoviti čim prej. 

You May Also Like

About the Author: tiegos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *